T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / SERİNHİSAR - Atatürk Ortaokulu

E-Twinning - ALL ABOUT MUSIC Projesi

ALL ABOUT MUSIC

17-01-2021

Proje hakkında

Müzik dinlemek için çok zaman harcadıklarından ve müzik hayatlarının ayrılmaz bir parçası haline geldiğinden proje gençler için ilginç konuları kapsıyor. Etkinlikler arasında müziğin tarihini keşfetme, favori tür hakkında araştırma yapma, şarkı söyleme, rap yapma, ulusal şarkıcıların / grupların tanıtılması vb. Yer alacak. Öğrenciler, farklı ülkelerden akranlarının müzik zevkini öğrenecek ve ortak parçaları birlikte keşfedecekler.

Proje Sorumlusu Öğretmen: İngilizce Öğretmeni Pınar ESGİN

6C sınıfı öğrencilerinden Pelinsu KABUKÇU ,İklim Ela AL ,Münire KIZILKOCA;

7A sınıfı öğrencilerinden Fatma Ceylin Akköse, Derya ÖZALP ,Etem KABAYUKA, Ceren ÇOLAK;

8A sınıfı öğrencilerinden Cennet Sena TAHMAZ, Onur ELBEYİ , Gizem KABUKÇU, A. Zeynep ŞENTÜRK projeye dahil olan öğrencilerimizdir.

TÜRKİYE(KURUCU) GÜRCİSTAN(KURUCU) POLONYA(KURUCU)  YUNANİSTAN LİTVANYA UKRAYNA HIRVATİSTAN SLOVENYA  ülkeleri arasında yürütülmektedir.

 

HEDEFLER

Proje, araştırma, analitik beceriler, sunum yapma becerileri, BİT becerileri, yaratıcılık vb. Gibi temel becerileri geliştirmeyi amaçlamaktadır. Sağlanan çeşitli ilginç etkinlikler aracılığıyla bu becerileri geliştireceklerdir. Hem bireysel olarak hem de başkalarıyla işbirliği içinde çalışacaklar ve sonunda ürünlerini akranlarıyla paylaşacaklar.

 

BEKLENEN SONUÇLAR

Öğrenciler kendileri için çok ilginç olan bir konu üzerinde çalışacaklar, konuyu daha derinlemesine inceleyecek ve bulgularını yaratıcı bir şekilde sunacaklar. Proje için tüm materyallerin yükleneceği ve ilgilenen tüm eğitimcilerle paylaşılacağı bir web sitesi oluşturacağız. tüm ortak okulları aktif ve destekleyici olmaya teşvik edeceğiz.

Öğrenciler projenin her bölümünde çalışmaktan keyif alacaklar ve aynı zamanda önemli beceriler geliştirecekler, gerçek sonuçları görmek için projeden önce ve sonra bir öz değerlendirme formu yapacaklar.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 16.01.2021 - Güncelleme: 17.01.2021 10:58 - Görüntülenme: 294
  Beğen | 0  kişi beğendi