T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / SERİNHİSAR - Atatürk Ortaokulu

İlk Ders Zili Çaldı

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı 19 Eylül Pazartesi başladı. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz. İyi bir eğitim öğretim yılının olmasını temenni ederiz.

 
     
    loading    
     
 

alikaygın

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

Okul Müdürümüz  Ali KAYGIN;

Sayın Veliler;

Bize emanet ettiğiniz, canınızdan çok sevdiğiniz sevgili yavrularınızı bu çatı altında hiçbir ayrım gözetmeksizin eğitmeyi amaç edindik. Devletimizin, bizim ve sizin ortak amacı öğrencilerimizi geleceğe en donanımlı şekilde hazırlayabilmektir. Bu ortak amacı gerçekleştirmede sizlerin görevi öğrencinize, okulunuza sahip çıkmak ve desteklemektir. Bu nedenle sürekli okulumuzu, öğretmenlerinizi ziyaret ediniz. Öğrencinizle ilgili olunuz.

 

Sevgili Öğrenciler;

Evinizden sonra değerli vakitlerinizi ayıracağınız okullarınız açıldı. Geleceğin özgür ve kalkınmış Türkiye’sini yaratacak olan sizlerin okul öncesinden başlayarak tüm eğitim sürecinizde başarıdan başarıya koşan bireyler olarak yetişmenizi diliyorum.

 

İyi insan, iyi yurttaş, ideallere dürüstlük, sözünde durma, yardımlaşma, sevgi ve saygı vatan sevgisi, millet sevgisi, bayrak sevgisi gibi değerlere sahip olmak bunları akıl ve bilimsel düşünce ile hem kendisi, hem ülkesi hem de tüm dünyada insanlık yararına kullanabilmektir.

 

2016 - 2017 Eğitim - Öğretim yılınıda hızlı başladık. Okulumuza yeni Basketbol sahası ve Bilgisayar Sınıfı yapımı ile başladık.

 

   
Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 20.09.2016 - Güncelleme: 20.09.2016 22:10 - Görüntülenme: 320
  Beğen | 0  kişi beğendi