2024-2025 SEÇMELİ DERSLER BİLGİ NOTU

Kıymetli Veliler!

Seçmeli Ders seçme işlemleri 30 Ocak 2024 tarihinde başlamış olup 12 Şubat 2024 Pazartesi günü son bulacaktır.

Şu an,  Okulumuz  5, 6, 7. sınıflarda okuyan öğrencilerimiz seçmeli derslerini seçeceklerdir.12 şubat pazartesi mesai bitiöine kadar

Seçmeli Dersleri okul idaresine başvurarak seçimlerinizi yapabilirsiniz. Mevzuat gereği seçmeli ders seçim talebinde bulunmayan velilerimizin tercihlerini okul idaresi yapacaktır.

Ekm

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı olağan okul aile birliği toplantısı 22.10.2023 pazar günü saat 12.00 da okulumuz yemekhane salonunda yapılacaktır.Toplantı gündem maddelerine aşağıdaki fotoğraftan ulaşabilirsiniz.

ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA YARDIM KAMPANYASI

"Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi" kapsamında

Hatay ili Yayladağı ilçesi Şenköy Ortaokulu ile kardeş okul olduk.

Bu kapsamda kardeş okulumuzdaki arkadaşlarımızın okul ihtiyaçları için yardım kampanyası düzenledik.